englishlynx

English Lynx taal training

EnglishLynx language training lyn crowlesmith

Hoe kunnen wij helpen?

Wij willen jou inspireren door het leren van Engels echt leuk te maken. Dit is simpelweg de beste manier voor jou om te leren - en voor ons om jou te helpen je doelstellingen te realiseren, of dat zijn:


  • indruk maken met een markante presentatie op een internationale bijeenkomst
  • aktief meedoen in vergaderingen gehouden in het Engels
  • emails vlotter schrijven
  • zelfvertrouwen uitstralen tijdens Engelse telefoongesprekken
  • kunnen babbelen in het Engels en het ook nog leuk vinden, vooral met zakenrelaties

Kortom je zelfverzekerder voelen bij het spreken en schrijven van de Englese taal.

Dit is wat de bedrijfsopleider van NS over mij zei:

"Lyn geeft les op een enthousiaste manier en is erg geliefd bij haar leerlingen. Haar manier van lesgeven is erg ontspannen en praktijkgericht en zij weet feilloos de probleempunten bij haar leerlingen te localiseren. Op die manier kan zij, ook binnen een groep, toch voor een individuele aanpak zorgen. De leerlingen ervaren haar lessen als prettig met veel humor en persoonlijke aandacht."

Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen!

Volgende stappen

Bel vrijblijvend 06-23960069 (of schrijf een email naar englishlynx@xs4all.nl) om te bespreken wat je wilt bereiken. Individuele cursussen en groepscursussen zijn allebei mogelijk: wij verzorgen cursussen op alle niveau's, van basisengels tot "near-native".

Als je belangstelling hebt, maken wij een offerte, die ook een intakegesprek omvat, met als doel te helpen het juiste niveau voor jou te bepalen. Cursussen worden meestal op de werkplek gegeven. Wij werken in de regio Haarlem en omgeving (Amsterdam, Haarlemmermeer en Schiphol inbegrepen) en - onder voorbehoud - ook buiten de regio (b.v. Utrecht, Den Haag).

Portfolio

Wij hebben cursussen gegeven bij banken en andere financiële instellingen, de Overheid, Europese agentschappen, verzekeringsmaatschappijen, accountancy kantoren, software bureaus en vele andere commerciële instellingen.

Niveau

Studenten worden ingedeeld volgens de normen van de "Common European Framework of Reference" (CEF), die zowel de student als de docent mogelijk maakt het niveau (en op termijn de vooruitgang) te meten.

Controleer zelf je huidig niveau:

CEF (nederlandse versie)
CEF (engelse versie)

Tarieven

Deze hangen af van het type training, het aantal lessen en de grootte van de groep.

Wie zijn wij?

English Lynx is een klein onafhankelijk talenbureau, gevestigd in Haarlem en geleid door Lyn Crowlesmith, vergezeld bij een kleine team van ervaren trainers.


Lyn is een Britse "native-speaker" met meer dan 20 jaar ervaring in het geven van taaltrainingen in Nederland. Zij is gek op buitensport, wijnproefen en het doorgeven van haar liefde voor de Engelse taal.